Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Με γάλα ή χωρίς?


Μπήκε η άνοιξη και σιγά σιγά θ' αρχίσουμε να ξεμυτίζουμε για τους πρώτους καφέδες στην φύση. Ναι, την πλατεία με τα πλακάκια και το ψεύτικο φυτό στην γωνία του μαγαζιού εννοώ. Το ροφήματά μας θα γίνουν και πάλι κρύα και το καλαμάκι θα περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του με τις ώρες. Ο Βασιλιάς των ροφημάτων, ο φραπές, που έχει μεγαλώσει γενιές Ελλήνων και έχει συμβάλει στον σχολιασμό και την επίλυση απείρων προβλημάτων, μπορεί σύμφωνα με μερικούς να έχει παραμεριστεί από τους φρέντους και τους καπουτσίνους αλλά ποτέ δεν ξεπεραστεί. Κι αυτό γιατί απαιτεί ειδική τεχνική στην πόση του.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο μας ήρθε από έναν εξωτερικό μας συνεργάτη εκ Σαλονίκης ορμώμενο, τη σωστή διαδικασία για να πιείτε τον φραπέ σας, όπως μα την παρουσιάζει ο CEO την Nescafe Greece: