Τι θα βρείτε και που

Εδώ θα βρείτε μαζεμένες όλες τις κατηγορίες του Blog ώστε να πάρετε μια ιδέα για το τι γράφουμε και που θα τα βρείτε. Ορίστε λοιπόν:


 Ο Υπεύθυνος γι' αυτό το χάλι!

Όποιο ανέκδοτο δεν ταιριάζει σε καμμιά κατηγορία μπαίνει χύμα εδώ μέσα! Το ένα πιο άσχετο απ το άλλο αλλά καμμιά σχέση με αυτά που βρίσκονται στη κατηγορία "Αυτοαναφλεγόμενα". Αυτά εδώ την παλεύουν και μπορεί να είναι από κρύα μέχρι εξαιρετικά! Κάποια μέρα μπορεί να βάλουμε κανέναν να τα ταξινομήσει ...
=======================================================================


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τα περιεχόμενα αυτής της κατηγορίας γράφονται από επαγγελματίες και απευθύνονται σε εξειδικευμένο κοινό. Αν δεν ασχολείστε με καμμένα ανέκδοτα παραπάνω από ένα χρόνο μην συνεχίζετε και αλλάξτε αμέσως κατηγορία. Τα ανέκδοτα που θα ακολουθήσουν δεν έχουν κανένα περιορισμό και αφήνονται στο έλεος του Chuck Norris, μόνο αυτός μπορεί να τα λογοκρίνει!

Από εδώ και κάτω διαβάζετε με δικιά σας ευθύνη*!

Οδηγίες χρήσης:
  • Απομακρύνετε τα αιχμηρά αντικείμενα από το γραφείο.
  • Φροντίστε η καρέκλα να έχει χεράκια για να πιάνεστε.
  • Πάρτε έναν πυροσβεστήρα γιατί υπάρχει κίνδυνος αυτοανάφλεξης των κυττάρων του εγκεφάλου.
  • Η κατανάλωση οσπρίων πριν την ανάγνωση της κατηγορίας μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.
  • Απομακρύνετε τα παιδιά κάτω των 12 ετών.
  • Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι όταν υπάρχουν άτομα που κοιμούνται (και δεν εννοώ όρθια)!

*Το blog δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές, σωματικές και υλικές, που μπορεί να προκληθούν από την ανάγνωση όλως αυτών..
=======================================================================Κάθε μέρα βλέπουμε και ακούμε πολλά. Ιστορίες και συμβάντα που διαδραματίζονται δεξιά και αριστερά. Τα καλύτερα από αυτά θα συγκεντρωθούν εδώ, ώστε όλοι να μπορείτε να διαβάσετε τι έτυχε στον συνάνθρωπο ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Είδατε και για το κοινό καλό σκέφτεται η Λαίλαπα ...
=======================================================================Πιο περιγραφικά ο τίτλος θα γραφόταν "Λίγο απ' όλα". Εδώ μπαίνουν διάφορα άρθρα που δεν είναι ανέκδοτα, αλλά είναι εξίσου καμμένα. Όταν λοιπόν βλέπετε ανάρτηση σε αυτή την κατηγορία θα ξέρετε πως πρόκειται για ένα θέμα που έχει γίνει εκτενή αναφορά και έρευνα!

Ούτε σεις το πιστέψατε ε? Καλά .... τότε θα ξέρετε πως ένας από τους συγγραφείς βαριόταν τόσο που αποφάσισε να γράψει κάτι για να σκοτώσει την ώρα του ....
=======================================================================Ένα καινοτόμο site που έδωσε πρώτο την δυνατότητα σε χρήστες να ανεβάζουν τα δικά τους βιντεάκια. Μετά από αρκετά χρόνια το κάψιμο άρχισε να κυριεύει τους χρήστες με αποτέλεσμα παραπάνω από τα μισά βίντεο που ανεβαίνουν κάθε μέρα να είναι άσκοπα και τελείως κατεστραμμένα. Αρκετά όμως είναι τόσο ηλίθια που δεν μπορείς να μην γελάσεις. Τέτοια βίντεο, επιλεγμένα ένα προς ένα από τους μετρ του είδους, θα μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία. Τέλος, επειδή μισές δουλείες δεν κάνουμε, τα βίντεο θα συνοδεύονται και από τα πιο καμμένα κόμμεντς των Troll του youtube!
=======================================================================


Σχολιάζοντας ότι περνάει ...τάβλι, φραπές και χαΛαρααααα!

Σχολιασμός! Και ποιος δεν γουστάρει να σχολιάζει ότι βλέπει!
Εδώ θα μπαίνουν σχόλια που έγιναν από διάφορους, γνωστούς και άγνωστους, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο γεγονός χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία! Μπορεί να είναι από δικά μας που πετάχτηκαν την ώρα του καφέ μέχρι σχόλια που ακούστηκαν στην τηλεόραση ή διαβάστηκαν στο ίντερνετ .....

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ακολουθεί.
Την ώρα του Τρίβιαλ:
-Ποιο το γνωστό ψευδώνυμο του ποδοσφαιριστή της ρόμα Marcos Evangelista de Moraes?
-Αλ καπόνε!
Μαφιόζος επηρεασμένος απ την Ρομα, για τον Καφού.

Αν δεν καταλάβατε δεν πειράζει, υπάρχουν αρκετά αναλυτικά παραδείγματα και αν και πάλι δεν καταλάβετε ..... υπάρχει θέμα, να το κοιτάξετε!
=======================================================================


 

Οπως το λέει ο τίτλος ..... ποια είναι η ειδικότητα σου? Είσαι φυσικός, μαθηματικός, πληροφορικάριος, φιλόσοφος κτλ κτλ. Κάθε επιστήμη χρησιμοποιεί τους δικούς της όρους, πολλές φορές ακατανόητους από τους μη σχετικούς.  Επίσης εδώ μπαίνουν και αυτά που ασχολούνται με συγκεκριμένα θέμα όπως ποδόσφαιρο, αυτοκίνητα κτλ. Έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ειδικά ανέκδοτα! Εμπνευσμένα απ την ζωή με την κάθε επιστήμη και μόνο για λίγους.

Αλλά άμα δεν τα καταλαβαίνετε μην περιμένετε να σας τα εξηγήσουμε κιόλας!
=======================================================================Σε αυτή την κατηγορία θα αναρτείται ό,τι υλικό χρειάζεται μόνο μια εικόνα για να εκφραστεί. Προτεραιότητα δίνεται σε καμμένες/έξυπνες/αστείες φωτό αλλά στο τέλος ο Admin θα περάσει το δικό του ...
=======================================================================Κάθε Blog που σέβεται τον εαυτό του έχει ειδήσεις μέσα. Αλλά εμείς σαν Λαίλαπα το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Δεν σας ενημερώνουμε απλά για το τι συμβαίνει, αλλά σας λέμε και την γνώμη μας πάνω στο θέμα. Γιατί οι γνώμες είναι σαν τις π ....(μην το πεις!), όλοι έχουν από μία.
=======================================================================
 ... τι κάνει, γιατί, ποιο το αντίθετο!

Αυτές και άλλες πολλές καθημερινές, απλές ερωτήσεις συνανθρώπων μας θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία. Από τις πιο απλές τύπου "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?" μέχρι πιο φιλοσοφημένες  τύπου "Τι είναι διάφανο και τρέχει σε ένα λιβάδι?". Γιατί η γνώση πρέπει να γίνει κτήμα όλων!
=======================================================================


Παρακάτω θα παρουσιάζονται με μία απλούστερη ματιά τα προβλήματα υγείας του ελληνικού λαού με λύσεις που δίνουν οι διεθνής αναγνώρισης, σπουδαγμένοι στην Βουλγαρία, Αιθιοπία, Ινδία κτλ Δόκτωρές μας.

 Ο Dr Maxairas επί το έργω ...

Οι Dr Maxairas, Dr Fakelakis και η παρέα τους κάνουν τον Dr House να δείχνει κομπογιαννίτης μπροστά τους .... Με την ευρηματικότητα και τη χάρη που διαθέτουν δίνουν λύσεις που αφήνουν άφωνους τους πάντες! Τι θα κάναμε αν δεν υπήρχαν και αυτοί?
=======================================================================


- Πόσοι σουρρεαλιστές χρειάζονται για ν' αλλάξουν μια λάμπα...?
- Μπλε!

Αυτό κι άλλα πολλά τέτοια ανέκδοτα αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους.
Ας μας ανάψουν τα λαμπάκια, λοιπόν, απ' το κάψιμο. Ανέκδοτα με λάμπες όλου του κόσμου ενωθείτε!
=======================================================================Εδώ μπαίνουν σε εφαρμογή όλες οι ιδέες για τη δημιουργία προϊόντων που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα σας. Έχουμε τα πάντα από μπρίζες μέχρι μπλουζάκια με τον Κούτση και από καλαμάκια μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές. Πάρτε τώρα τηλέφωνο στο 24610 444 και δύο πεντάρια και ζητήστε τον κατάλογό μας.
=======================================================================Ίσως η μόνη κατηγορία που μπορεί να διαβάσετε και κάτι σοβαρό. Πολύ απλά εδώ γράφονται ενημερώσεις σχετικά με την λειτουργία του Blog, την εμφάνιση, τις αλλαγές που κάνουμε, την δομή κτλ. κτλ. Ναι ξέρω, κανείς δεν θα τα διαβάσει αλλά ας κρατάμε τους τύπους.
=======================================================================


Στιγμιότυπο από την έγκριση λειτουργίας του Blog από τον Chuck Norris!

Αυτές οι γραμμές γράφονται για να τιμήσουν τον άνθρωπο/ιδέα/κίνημα/άγιο/γαμάω-και-δέρνω/κλωτσο-master που ακούει στ' όνομα "Τσακ Νόρις". Και γιατί του δόθηκε δικιά του κατηγορία...?
Μα γιατί. πολύ απλά, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΚ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ...
=======================================================================
.