Ποιοί τα γράφουν

Για όσους αναρωτιούνται ποιοι είναι πίσω απ' τη δημιουργία αυτού του Βlog, παρακάτω θα σας λυθούν οι απορίες. Θεωρήσαμε σωστό να γράψουμε ένα μίνι-βιογραφικό, ένα κειμενάκι που ν' αναλύουμε το καμμένο παρελθόν μας. Ο καθένας μας ειδικεύεται και σε άλλες κατηγορίες, οπότε το όλο αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, αποκαΐδια! Ορίστε λοιπόν ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά που διαβάζετε, σας παρουσιάζονται παρακάτω με αλφαβητική σειρά:

Brainiac
Σύντομο Βιογραφικό: Brainiac, σύντμηση των λέξεων brain + maniac. Πρόκειται για μια λέξη που περιγράφει:
• Μια τηλεοπτική σειρά του βρετανικού καναλιού Sky με αρκετά καμμένο περιεχόμενο
• Άτομα με ολίγον τι "καμμένο" μυαλό, ιδίως γύρω από επιστημονικές βλακείες, όπως ο τέως Admin του Blog μας που γράφει αυτές τις γραμμές.
Συστήνομαι, λοιπόν, ως Γιώργος-Brainiac και έχω να πω ότι συνεισφέρω κι εγώ στο γενικότερο κάψιμο που υπάρχει στον κόσμο. Δημιούργησα αυτό το Blog μαζί με τον φίλτατο Subaru555, για να μεταφέρω τις ιδέες και τα δίαφορα πράγματα που κατά καιρούς βρίσκω παντού και αποτελούν πηγή καψίματος στο ίντερνετ.
Ειδικότητα? Κυρίως ό,τι έχει να κάνει με "επιστήμη" (τα εισαγωγικά μπαίνουν για προφανείς λόγους), τον τιτανοτεράστιο Τσακ Νόρrις και τα κατορθώματά του, τα αυτοαναφλεγόμενα ανέκδοτα, πολλά εκ των οποίων βγάζω και μόνος μου και γενικά, το πολύ κάψιμο, όπως και οι περισσότεροι σ’ αυτό το ταπεινό Βlog! Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα δημιουργίας Blog, οπότε ελπίζω να ικανοποιήσω (και) εγώ τα γούστα των απανταχού καμμένων του ίντερνετ! (13%)

Harry
Σύντομο Βιογραφικό: Γεια, δεν έχω τίποτα να πω για μένα. Δεν είναι του στυλ μου να με παρουσιάζω οπότε απλά θα παραθέσω ένα τραγούδι από μια πολύ αντρίλα μπάντα. Είναι αρκετό αυτό νομίζω και ο νοών νοείτω. (13%)

Thor (The Powerhead)
Black clouds on the horizon
Great thunder and burning rain
His chariot pounding, I heard the heavens scream his name
I watched as he shouted
To the giants that died that day
He held up his hammer high and called Odin for a sign
Thor the mighty, Thor the brave
Crush the infidels in your way
By your hammer let none be saved
Live to die on that final day
Gods, monsters and men
We'll die together in the end
God of thunder, God of rain
Earth shaker who feels no pain
The powerhead of the universe
Now send your never ending curse

Jimmy_Yaw
Σύντομο Βιογραφικό: Με λένε Μήτσο και είμαι καλά! (16%)


Midas The King
Σύντομο Βιογραφικό: Midas The King, γνωστός και ως Blue Ranger στους κύκλους της Panoraia Rangers. Φημολογείται πως μπορεί να αυτοαναφλεχθεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα προκαλώντας Πύρινη Λαίλαπα, αντικείμενο στο οποίο έχει κάνει διατριβή τα τελευταία 14 χρόνια περίπου (όσα και τα χρόνια γνωριμίας του με μερικούς εκ των συγγραφέων).
Είναι ο άνθρωπος που πλέον δεν έχει εγκεφαλικά κύτταρα αλλά .... φωτόνια. Αυτός που περιμένει άγρυπνος τον Αη Βασίλη, που γνωρίζει προσωπικά τον Βασιλιά των Λιονταριών, αυτός που ποτέ δεν πρέπει να του κάνεις με ειρωνικό ύφος την ερώτηση: "Ξέρεις εσύ...?".
Ναι, είναι ένας απ' αυτούς που τολμούν να αμφισβητήσουν την παντοκρατορία του Τσάκ και τάσσεται στο πλευρό του Γιαννάκη του Ράμπου και του Rocky! Είναι ο Midas... Προσοχή! Εάν τον γνωρίζετε, αλλά δεν αναγνωρίζετε κανένα απ' τα παραπάνω στοιχεία στον Mida μην ανησυχείτε. Το κάψιμο είναι για λίγους...
Και μην ξεχνάτε... Ζουν ανάμεσά μας! (17%)

Subaru555
Σύντομο Βιογραφικό: Ονομάζομαι Βαγγέλης και όπως δηλώνει και το παρατσούκλι μου είμαι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων, που αποτελούν μεγάλο μέρος της ζωής μου. Εκτός από αυτά ασχολούμαι και με τους υπολογιστές ως επάγγελμα. Αυτά τα ύπουλα μηχανήματα ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την κατάσταση που βρίσκομαι σήμερα.
Από μικρός έψαχνα όπου μπορούσα για υλικό που, όταν θα παρουσιαζόταν στην παρέα, θα μας έκανε να πεθάνουμε στο γέλιο. Μετά ήρθαν οι DSL συνδέσεις και έτσι ένας ολόκληρος κόσμος με απίθανο "καμμένο" υλικό περίμενε να τον ανακαλύψω. Το concept ήταν και παραμένει απλό. Βρίσκεις κάτι με ιδιαίτερο χιούμορ, έξυπνο, τελείως χαζό ή ανούσιο, από εικόνα μέχρι δοκίμιο με αριθμό σελίδων που τείνει στο άπειρο, το δείχνεις στους κολλητούς μαζί με ένα πετυχημένο σχόλιο και στην συνέχεια γίνονται ολόκληρες συζητήσεις γύρω απ το θέμα, που ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του και κάνεις κοιλιακούς απ’ το γέλιο! Ουπς, μόλις αποκάλυψα το μυστικό της λαίλαπας ...
Για να μην πάνε χαμένα όλα αυτά, κάποιος πέταξε την ιδέα περί δημιουργίας Blog και έτσι την υλοποίησα! Καλά καταλάβατε, έχετε μπροστά σας τον Admin και Τεχνικό Υπεύθυνο για τα πάντα εδώ μέσα! Το νου σας ... (17%)

Archer of Faith: Συνταξιοδοτήθηκε και πήγε στη Mordor
Dr Sylar: Αγνοείται
Storm2080: Εμπλεξε με κυκλώματα και πήγε στην Νέα Ζηλανδία


Λόγω της εύφλεκτης κατάστασης που δημιουργείται από κάθε συνάντηση των συγγραφέων της λαίλαπας, το ελληνικό κράτος έχει εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:
Όταν με μία περιοχή βρίσκεται πάνω από το 42,678% (μπορείτε να δείτε παραπάνω τα επίσημα ποσοστά) των συγγραφέων της Λαίλαπας, η περιοχή αυτή σε ακτίνα 20 μέτρων θεωρείται ζώνη υψηλού κινδύνου και κυκλοφορείτε με δικιά σας ευθύνη. Δεν θα επηρεαστούν από κανένα σχόλιο εκτός του "Είστε Ξενέρωτοι!" Τελευταία φορά που συνέβη αυτό στα χρονικά (Χριστούγεννα 2011) επικράτησαν καταστάσεις που οδήγησαν σε εγκαύματα 2ου βαθμού.
.