Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Να πάρω ένα?

Δεν έχω άλλα!
Είσαι στην τάξη και σε έχει πιάσει μια λιγούρα να φας τα πατατάκια που σ' αγόρασε η γιαγιά σου το πρωί, που σε πήγαινε σχολείο. Έλα, όμως, που έτσι και ακουστεί το "τσκ-τσκ" από την σακούλα, όλη η τάξη θα γυρίσει και θα σε κοιτάξει. Αυτό το βλέμμα μεταξύ πόθου για τα πατατάκια, σαν ανάγκη επιβίωσης στην εποχή των παγετώνων, σε διαπερνά και σε αναγκάζει να απαντάς "Ναι" στην ερώτηση "να πάρω ένα;". Στην τελική, όλοι θα φάνε εκτός από σένα. Και 'συ θα γυρίσεις σπίτι μ' ένα βαθύ παράπονο ότι ακόμα μια σακούλα πήγε χαμένη.

Η Λαίλαπα Teleshopping βρήκε την λύση στο πρόβλημά σου, και στην παρουσιάζουμε. Ξέχασε τους τζαμπατζήδες συμμαθητές σου και όλα τα ευρώ που η γιαγιά σου ξόδεψε για σένα και πήγαν χαμένα, ήρθαν τα Σχολέις!


Η νέα συσκευασία περιλαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα πατατακίων έτσι, όταν αυτήν ανοιχτεί στην τάξη, να μην μπορούν να μοιραστούν. Οπότε μπορείς να απολαύσεις τα πατατάκια που σ' αγόρασε η γιαγιά σου χωρίς κανείς να μπορεί να σε ζητήσει μερίδιο γιατί πολύ απλά "είναι το τελευταίο"!
Τέλος, μέσα θα βρείς tazos με θέμα τους Ελοχίμ και τους ΕΛ. Κάνε μάχες με τους φίλου σου και κρίνε ξανά ποια θα είναι η τύχη των ανθρώπων. Ταξίδεψε στην Τάκλαμακάν και γνώρισε τους πολεμιστές της Ειμαρμένης. Συμπλήρωσε όλη την συλλογή με τα 151 tazos και πάρε μέρος στην κλήρωση για την σειρά βιβλίων "Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας".

Βρείτε τα στα περίπτερα και στα σούπερ μάρκετ της γειτονιά σας.

Γεύσεις: Κλασσική, Ρίγανη, Κεμπάπ, Παστίτσιο, Τζατζίκι, Βουνό, Θάλασσα.