Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Χρόνια μας πολλά λοιπόν


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος ... Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, υλοποιήθηκε η ιδέα που βασάνιζε τα, ήδη ταλαιπωρημένα από τις αυτοαναφλέξεις, εγκεφαλικά κύτταρα μιας καμμένης παρέας. Να μεταφέρει αυτό το ... κάψιμο της στο web, και να μοιραστεί μαζί σας το ιδιαίτερο, και πολλές φορές δύσπεπτο, χιούμορ της.

Στις 7 Φεβρουαρίου του 2011, έγινε επίσημα η πρώτη ανάρτηση και ακολούθησαν σιγά σιγά και άλλες φτάνοντας τις 344 μέχρι σήμερα. Οι περισσότερες δέχτηκαν αρκετά καλά και εύστοχα σχόλια, πράγμα που ώθησε τους συγγραφείς να εξελιχθούν και να συνεχίζουν με μεγαλύτερο ζήλο το έργο τους.
Αρχικά με μία πιο "ζεστή" εμφάνιση και στην συνέχεια με την επέκταση σε όλα τα social media, έγιναν οι αλλαγές στο τεχνικό κομμάτι. Στο κομμάτι του περιεχομένου όμως δεν χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές. Κι αυτό γιατί το περιεχόμενο της Λαίλαπας παραμένει πρωτότυπο και ενισχύεται συνέχεια με φρέσκο περιεχόμενο που συμβάλει στο κάψιμό σας! Ξέρετε πόσες ώρες καήκαμε για να βγούνε μερικά...?
Σε αυτήν την εορταστική ανάρτηση για τον ένα χρόνο διαδικτυακού καψίματος, σβήνουμε το πρώτο μας κεράκι και σας παρουσιάζομε το TOP10 του 2011, επιλεγμένο με βάση τα δικά σας views καθώς και με τον βαθμό της αναφλεκτικής ικανότητας της κάθε ανάρτησης. Enjoy!

10)Δυνάμεις του 2
9) Δεν ξεκολλάει
8) Δοθράκος Wannabe
7) Πώς να ανοίξετε νια ΑΜΣΤΕΛ με κλειδί του σολ
6) Μπούτε! Μπούμε? Μπω!
5) TROLLS:Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας
4) ΚΟ ΚΟ ΚΟ
3) Pain Trilogy (Τόμος 1, Τόμος 2, Τόμος 3)
2) Η Λεγεώνα των υπερηρώων
1) Πατάτα Ουγγαρέζα

Χρόνια μας πολλά λοιπόν, και του χρόνου με μεγαλύτερη θερμοκρασία.


ΥΓ : Και μην ξεχάσετε να μας πείτε στα σχόλια ποιες αναρτήσεις άξιζαν κατά την γνώμη σας για TOP10 και τις χάσαμε στο δρόμο...
.