Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο θεός να τους έχει καλά

Ρε συ, μήπως γεράσαμε και δεν κάνει να τρώμε τόσο πολύ? 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Όχι δεν είναι φάρσα, ούτε διαφημιστικό κόλπο. Ο Σιλβέστερ και ο Άρνολντ μαζί στο κρεβάτι του πόνου. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Exbendables 2 όταν σε μία επικίνδυνη σκηνή τραυματίστηκαν και οι δύο. Έτσι πιστεύαμε μέχρι τώρα. Εδώ έρχεται η Λαίλαπα για να το διαψεύσει και να φωτίσει την αλήθεια... . Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της νοσηλείας των δύο Υπερηρώων?  Μετά από εξονυχιστική έρευνα η συνεργάτες της Λαίλαπας κατέληξαν στα εξής δύο σενάρια.
Πρώτο. Τα γυρίσματα της ταινίας έφταναν προς το τέλος, τότε δόθηκε στον Τσακ το αλλαγμένο σενάριο  που τον ήθελαν να πεθαίνει ύστερα από αλλεπάλληλα γρονθοκοπήματα του Ρόκι ε, Σταλόνε, με τη βοήθεια του γίγαντα Άρνολν. Τα αποτελέσματα στην φωτογραφία... ύβρις, νέμεσις, τίσις, στριφογυριστή κλοτσιά.
Το δεύτερο και πιο πιθανό είναι το σενάριο που θέλει και τους δύο να βρέθηκαν στο κρεβάτι του πόνου λόγω... τσιρλιού. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες του Ζαν Κλοντ το βράδυ της επίμαχης νύχτας της μεταφοράς στους στην εντατική έφαγαν... από 12 πιτόγυρα απ' το Rambo & Rocky, ο ένας. Στην πραγματικότητα διαγωνίστηκαν στο ποιος μπορεί να φάει πιο πολλά. Ακόμη δε μάθαμε ποιος κέρδισε ούτε αν ο Άρνολντ κατέθεσε μήνυση στον Σιλβέστερ για την ποιότητα του μαγαζιού. Ένα είναι το σίγουρο, πως έτσι και τους τσεκάρει το υγειονομικό θα τους κλείσει μέσα μαζί με το μαγαζί.


ΥΓ: Σταλόνε ετών 65, Σβαρτζενεγκερ ετών 64.