Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνάρες


Είναι ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας και ένας Έλληνας σ' ένα αεροπλάνο, το οποίο κλασσικά παθαίνει βλάβη και πέφτει στη ζούγκλα... Τους πιάνουν οι ζουλού:
"Πάλι αυτοί οι μ@λάκες? Τι να τους κάνουμε τώρα?". Να ρωτήσουμε τον αρχηγό της φυλής". Έρχεται ο αρχηγός... "Πω πω, πάλι αυτά τα όργια έπεσαν στη ζούγκλα? Λοιπόν, αυτή τη φορά δεν θα τους φάμε, αλλά θα κάνουμε ένα παιχνίδι που βλέπω ότι έχει μεγάλη επιτυχία στον υπόλοιπο κόσμο.
Big Brother λέγεται. Τους βάζουν, λοιπόν, σε ένα σπίτι, τους αφήνουν να κάνουν ό,τι τους καπνίσει και μετά τους πάνε σε ένα δωμάτιο, κάθονται στην πολυθρόνα και λένε τι έκαναν και γιατί".

Φτιάχνουν οι Ζουλού μια μεγάλη καλύβα, έκαναν τρύπες για να βλέπουν, αφού κάμερες δεν είχαν, και έβαλαν μέσα ένα μεγάλο τραπέζι με φαγητά κάθε λογής, την ζουλουπουτ@να του χωριού, καθώς και μια μπανιέρα. Και επίσης έφτιαξαν και ένα ακόμη δωμάτιο ως δωμάτιο επικοινωνίας.
"Θα μπείτε ένας ένας μέσα, και θα κάτσετε για μια ώρα, μετά θα πάτε στο δωμάτιο επικοινωνίας και θα μας πείτε τι κάνατε"

Έτσι, λοιπόν, πρώτος μπαίνει ο Αμερικάνος. Βλέπει την πουτ@να, την αρπάζει την βάζει κάτω για 40 λεπτά, αφού τελειώσει, πάει στο τραπέζι και τρώει δυο χάμπουργκερ και τέλος πετάει και τα ρούχα του στην μπανιέρα και τα πλένει. Αφού τα κάνει αυτά πηγαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον ρωτά ο Big Ζουλού "Γιατί ακολούθησες αυτή τη τακτική?". Και λέει ο Αμερικάνος: "Εμείς στην Αμερική βάζουμε πάνω απ' όλα τη διασκέδαση, μετά τρώμε για να 'χουμε δυνάμεις να συνεχίσουμε τη διασκέδαση, ε και άμα βρούμε και λίγο χρόνο κάνουμε και καμιά δουλειά".

Επόμενος είναι ο Ιάπωνας. Μπαίνει στο δωμάτιο, αγνοεί τη γυναίκα και το φαγητό και πηγαίνει στη μπανιέρα, εκεί έκατσε για 45 λεπτά, πλενόταν, έπλενε τα ρούχα του και κάποια στιγμή βγήκε, έφαγε λίγο ρύζι και και στα 3 λεπτά που του απέμειναν έπιασε λίγο το βυζί της πουτ@νας. Αργότερα πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου των ρώτησε ο Big γιατί ακολούθησε τέτοια τακτική. Αυτός απαντάει "Εμείς στην Ιαπωνία πρώτα βάζουμε τη δουλειά, μετά τρώμε για να χουμε δυνάμεις να συνεχίσουμε τη δουλειά, και τέλος άμα έχουμε χρόνο και διάθεση πάμε και με καμια γυναίκα"

Έρχεται και η σειρά του Έλληνα... Με το που μπαίνει στην καλύβα, πετάει το σώβρακο του στην μπανιέρα, αρπάζει την πουτ@να και την λέει "ΠΛΥΝ' ΤΟ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ", σκύβει αυτή και αρχίζει να το πλένει και όπως είναι σκυμμένη, πάει από πίσω της και την καρφώνει και παράλληλα τρώει πιτόγυρα. Αυτό διήρκεσε μια ώρα. Μένουν μαλ@κες οι μπανιστηρτζίδες ζουλού! Αφού τελείωσε, πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Ο Big Ζουλού τον ρωτάει "Τί πράμα είναι αυτό ρε Έλληνα, πως και ακολούθησες τέτοια τακτική?". Και του απαντάει αυτός "Εμείς στην Ελλάδα έχουμε το εξής ρητό: Αν δεν γαμήσεις τους εργαζομένους σου, ψωμί στο στόμα δε βάζεις..."!