Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κάμελ Μαλακό

Κάπου στην Αραβία υπάρχει μια αντιπροσωπεία που πουλάει καμήλες. Το κατάστημα είναι πολύ γνωστό εδώ και χρόνια καθώς έχει τις πιο δυνατές αρσενικές καμήλες, οι οποίες αντέχουν παραπάνω καιρό στην έρημο χωρίς νερό, από οποιεσδήποτε άλλες.

Ένας Σαουδάραβας με πολλά λεφτά όταν είδε το μαγαζί σκέφτηκε πως ήταν μια πολύ καλή επένδυση, λόγω του τουρισμού και αφού έδωσε πολλά λεφτά στον ιδιοκτήτη αγόρασε το κατάστημα και αποφάσισε να το κάνει αλυσίδα καταστημάτων. Μετά την αγορά πάει λοιπόν στην Αχμέτ που ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και τον λέει:
-Αχμέτ, τώρα που έκλεισε η συμφωνία και σε έκανα πλούσιο είναι ο καιρός να με πεις το τέχνασμα σου. Πως γίνεται οι δικές σου καμήλες να αντέχουν παραπάνω από τις άλλες?
-Ααα είναι απλό αφεντικό. Η καμήλα θέλει πολύ νερό, οπότε τις αναγκάζω να αποθηκεύσουν παραπάνω νερό απ' ότι φυσικά μπορούν. Έτσι αντέχουν την ζέστη.
-Χαίρομαι που σε έκανα συνεργάτη! Αυτήν είναι υπέροχη ιδέα! Και πως το καταφέρνεις αυτό?
-Να κοίτα ...

Πιάνει ο Αχμέτ μια καμήλα από το γκαράζ και την πάει στην ποτίστρα. Καθώς πίνει νερό η καμήλα ο Αχμέτ σκύβει και παίρνει από κάτω δύο μεγάλες πέτρες. Πλησιάζει την καμήλα από πίσω και με μια απότομη κίνηση χτυπά τους όρχεις της κλείνοντας τους ανάμεσα στις πέτρες. Τότε η καμήλα γουρλώνει τα μάτια κάνει ένα "Σλρρουυυυππ" και κατεβάζει όλη την ποτίστρα. Τότε ο Σαουδάραβας λέει:
-Απίστευτο ....και δεν πονάει?
-Μπααα, μόνο αν πιαστεί το δάχτυλό σου ανάμεσα ....