Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Έχω και το καλώδιο για ν' ανταλλάξουμε ...

Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ακόμα γουστάρω τα pokemon όσα χρόνια κι αν περάσουν .....

Και ποιος δεν γνωρίζει τα Pokemon, αυτά τα μικρά πλασματάκια με τις διαφορετικές επιθέσεις που ζουν μέσα στις Pokeballs και παίρνουν μέρος σε μάχες, κάνοντας ό,τι τους λέει ο εκπαιδευτής τους!
Ας μην ξεχνάμε τις ατελείωτες ώρες που έχουμε λιώσει σε τουλάχιστον ένα από τα πολυάριθμα παιχνίδια Pokemon σε κάποιο Game Boy, καθώς και τα βρισίδια που έπεφταν όταν τελείωνε και το τελευταίο σετ μπαταριών Κυριακή βράδυ!
Στην Ελλάδα, κακά τα ψέματα, έγιναν γνωστά από την αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά που έδειχνε το Star Channel και το ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό. Όπως θα θυμάσαι λοιπόν ....


**Προσοχή**: Μην συνεχίζεις το διάβασμα αν δεν έχεις δει κανένα επεισόδιο πόκεμον, γιατί το να μην έχεις παίξει στο Game Boy δεν παίζει. Έχεις διαπράξει τεράστια ύβρη και για τιμωρία από στιγμή σε στιγμή ένας Τσάριζανρτ θα έρθεί και θα σε κάψει το σπίτι!

... κάπου στην μέση του επεισοδίου έβγαινε μια σκιά και μια χαρακτηριστική φωνή ρωτούσε "Who's that pokemon?" εξετάζοντας τις άπειρες γνώσεις σου γύρω από το θέμα! Έλα πες την αλήθεια, ήθελες και εσύ να τεστάρεις τον εαυτό σου ότι ήξερες 100% και τα 151 με τις εξελίξεις τους!

Μερικοί όμως όσο και να έδειχναν ότι θέλουν να ασχοληθούν τα μπέρδευαν λιγάκι:


Πάω στοίχημα ότι ο τυπάς δεν είχε πιάσει ΚΑΙ τα 151 Pokemon στην κόκκινη (ή μπλε, ανάλογα με το ποια είχε το μαγαζί) κασέτα!

Χμμμ ..... εντάξει ο Τσακ είχε 152 στην κόκκινη....

.