Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τι καλός....


Στο γνωστό μπαρ της πόλης για άλλο ένα βράδυ επικρατεί ησυχία. Αργά , έχει μείνει μόνο ο μπάρμαν και δύο θαμώνες, και το μαγαζί έκλεινε. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας τυπάς με καμπαρντίνα και καπέλο. Γεμάτος περιέργεια ο μπάρμαν του λέει "Κύριε δεν μπορείτε να καθίσετε, κλείνουμε". Και ο μυστηριώδης άντρας του απαντά "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ? Ο Δράκουλας των Καρπαθίων!!!" και δείχνει τους κυνόδοντες του.

 Κατατρομαγμένος ο μπάρμαν του λέει πως είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να μην του πιει το αίμα  "Τι μπορώ να κάνω για σένα Δράκουλα?". "Θέλω αύριο την ίδια ώρα να μου 'χεις εδώ την πιο αδύνατη ενήλικη παρθένα που μπορείς να βρεις, αλλιώς θα σε ρουφήξω ζωντανό!". Στη συνέχεια αποχωρεί ο Δράκουλας.

 Επιστρέφει λοιπόν το επόμενο βράδυ, την ίδια ώρα... "Μπάρμαν που ναι η γυναίκα?". Ο μπάρμαν του την εμφανίζει μια κοκαλιάρα νεαρά. Την παίρνει λοιπόν ο Δράκουλας τη βγάζει από το μπαρ και αρχίζουν να πετάν... Περνάνε πάνω απ την πόλη, περνάνε δάση, βουνά, ποτάμια και τα ουρλιαχτά της γυναίκας αντηχούσαν παντού... "Μη σε σκοτώσεις δράκουλα! Βοήθεια....!!!".

Κάποια στιγμή λοιπόν φτάνουν στο κάστρο του Δράκουλα. Την παίρνει αυτός και την κατεβάζει σε ένα υπόγειο-νεκροταφείο γεμάτο σκελετούς. "Τους βλέπεις?" της λέει... "Τους βλέπεις? Τους βλέπεις?". "Ναι τους βλέπω" απαντά αυτή. "Έτσι θα γίνεις άμα δεν τρως!"