Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μαλακοτραβηχτής


Κακά τα ψέματα η γυμναστική χρειάζεται σε όλους. Εκτός των γνωστών συνεπειών, βοηθάει ιδιαίτερα και στην απαλλαγή από το στρες. Κρίμα όμως που οι περισσότεροι βρίσκουμε ένα τσουβάλι διακιολογιες για να την αποφύγουμε .....
Τώρα όμως με το νέο προϊόν της "Λαίλαπα Teleshopping" η καθημερινή γυμναστική μπορεί να γίνει απολαυστική για όλους! Ορίστε ο Μαλακτροβηχτής!



Το νέο προιόν βασίζεται σε απλές κινήσεις που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε, ώστε να χτίσει, με λίγα λεπτά άσκησης την ημέρα, το σώμα που επιθυμεί. Η παλινδρομική κίνηση, εξαναγκαζόμενη από το χέρι (χέρια, ή όπως μπορεί κανείς) εξασφαλίζει τα μέγιστα ώστε να καούν οι θερμίδες και να δυναμώσουν οι μύες. Σε αυτή την κίνηση βοηθα το ελατήριο της DRT, της νο1 εταιρείας κατασκευής ελατηρίων παγκοσμίως, που βάση της αρχής της αντίστασης βοηθά στην εκγύμναση. Ξεχάστε μπαταρίες, μπρίζες κτλ, η ταλάντωση είναι η λύση! Γυμνάστε κάθε μυ, από τρικέφαλους και τετρακέφαλους μέχρι ραχαίους Τέλος λόγω της απλής κατασκευής του ο Μαλακοτραβηχτής είναι απίστευτα ανθεκτικός και δεν θα λυγίσει ποτέ!

Επικοινωννήστε τώρα μαζί μας και προμηθευτείτε τον Μαλακοτραβηχτή στην καταπληκτική τιμή των 44.90€ για να γυμνάζεστε παντού, μόνοι σας ή με παρέα!

Οι πρώτοι 100 θα λάβουν δώσω μια τετράδα σούπερ απορροφητικές πετσέτες για τις δύσκολες ώρες.

*Προσοχή, το προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε άνδρες.
.