Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

WTF .... Boom!

Boom!
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Προς : όλη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα
Η Γραμματεία του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Ηράκλειο έλαβε ανώνυμο τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Ενδέχεται σύμφωνα με την Αστυνομία, να είναι φάρσα. Όμως για λόγους ασφαλείας των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας _σας παρακαλούμε να εκκενώσετε τα κτήρια των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο και Ρέθυμνο. 

Από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης 




Όπως διαβάζετε και παραπάνω μας βομβαρδίζου! Και που είναι το κακό θα με πείτε, έτσι κι αλλιώς φάρσα θα είναι πάλι, μιας και είναι η 3η (μπορει και 4η έχω χάσει το μέτρημα) απόπειρα να κατεδαφίσουν το CSD. Αυτήν η φορά ήταν διαφορετική, καθώς έτυχε να είμαι σε μάθημα την ώρα της ανακοίνωσης. Έρχεται που λέτε λοιπόν ο φύλακας με υπέρτατο στυλ (φραπές-γυαλί-τσιγάρο κτλ.) και λέει στον καθηγητή:

-Μόλις λάβαμε τηλεφώνημα ότι υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός στα κτήρια της Κνωσσού. (ρουφηξιά καφέ) Πρέπει να εκκενωθούν τα κτήρια του πανεπιστημίου άμμεσα. (τζουρα τσιγάρο)  

Άλλο που δεν θέλαμε και μεις σηκωνόμαστε να πάμε στάση και την ώρα που περπατούσαμε στο διάδρομο μας προσπερνάνε ο φύλακας που μας ανακοίνωσε τα μαντάτα με έναν συνάδελφό του συζητώντας: (θα χρησιμοποιήσουμε χρωμάτακια για να τους ξεχωρίσουμε)

-Κόκκινος Φύλακας: Και τι ώρα είπαμε θα σκάσει η βόμβα?
-Μαύρος Φύλακας: Εεε ... όπου να 'ναι .... (ρουφηξιά καφέ)


 Μα όπου να 'ναι!!!
Κακά τα ψέματα, δεν το λες ...
.