Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν

Κάντε κλικ εδώ για την απαραίτητη μουσική για να διαβάσετε τα παρακάτω ....

Πάνω στο βουνό, στον καθαρό αέρα και μέσα στο δάσος όλα κυλάνε ήσυχα. Τα πουλάκια πετάνε από κλαρί σε κλαρί, τα μικρά ζωάκια τρέχουν δεξιά-αριστερά οι μελισσούλες γυρνάνε από το ένα πολύχρωμο λουλούδι στο άλλο, τα μυρμηγκάκια δουλεύουν ομαδικά για να βγάλουν τον χειμώνα και το ποταμάκι κυλάει προς τους πρόποδες, σκαλίζοντας μία φιδίσια διαδρομή. Όλα αυτά κάτω συγχρονίζονται από τους ήχους του τρεχούμενου νερού, των τζιτζικιών και των πτηνών.

Ξαφνικά η παραπάνω αρμονία διαταράσσεται  από ποδοβολητά, σκόνη και φωνές. Πίσω από τους θάμνους ξεπροβάλει ένας πρωκτός που τρέχει για να σωθεί από ένα πέος που τον κυνηγάει να τον βιάσει. Περνάνε πάνω από πέτρες, λουλούδια και νερά, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να ενδίδει. Ξαφνικά ο πρωκτός κάνει μια απότομη στροφή και χάνεται από το οπτικό πεδίο του πέους. Καθώς αυτό τον ψάχνει να τον βρει, εκείνος ανεβαίνει σε ένα πεύκο για να κρυφτεί. Για κακή του τύχη όμως πέφτουν μερικά κλαδιά και το πέος που αντιληφθεί την φασαρία και την κίνηση πάει προς το μέρος του.

Πλησιάζει το δέντρο και κοιτάει προς τα πάνω, αλλά δεν βλέπει κάτι. Ρίχνει μια κλωτσιά το δέντρο, ακούγεται ένα τουιτ τουιτ και πετάει ένα πουλάκι. Ξαναρίχνει μια κλωτσιά το δέντρο, ακούγεται άλλο ένα τουιτ τουιτ, πετάει κι  άλλο πουλάκι. Ο πρωκτός πλέον έχει μείνει μόνος του και δεν ξέρει τι να κάνει οπότε σκέφτεται γρήγορα και αποφασίζει να ξεγελάσει το πέος κάνοντας το πουλάκι. Ρίχνει λοιπόν μια τελική κλωτσιά το πέος στο δέντρο ... οπότε ο πρωκτός βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και κάνει ..... "Πρρρρρρρτ".