Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το μούσι του Ταρζάν

Από τον Γάμο του Ταρζάν και της Τζέιν ...
Κάπου μέσα στην ζούγκλα η μελωδία των πτηνών και των τζιτζικιών διακόπτεται από φωνές! Πηγή του σαματά είναι το σπίτι του Ταρζάν και της Τζέιν. Η Τζέιν τα έχει πάρει με τον Ταρζάν γιατί ποτέ δεν είναι σπίτι να τη βοηθήσει, αλλά κόβει βόλτες από δέντρο σε δέντρο. Επίσης έμαθε ότι κάτι παίζει με τουρίστριες που έρχονται στη ζούγκλα, ότι ο Ταρζάν τους την πέφτει:
-Δεν αντέχω άλλο Ταρζάν! Εσύ όλη μέρα σουλατσάρεις με τους φίλους σου και γυρνάς χαράματα ενώ εγώ λιώνω εδώ μέσα στην Κουζίνα για να έρθεις και να βρεις το σπίτι καθαρό και ένα πιάτο φαί να φας! Και δεν με πας και πουθενά!
-Μα τι λες τώρα αγάπη μου, εγώ δεν σε φέρνω κάθε Σαββατο ψάρια από το ποτάμι και κάθε Κυριακή σε πάω βόλτα στη κορφή του βουνού να δεις το ηλιοβασίλεμα? 
-Μην προσπαθείς να με καλοπιάσεις ρε …. Άσε και το άλλο. Δεν σε φτάνω εγώ, την πέφτεις και στις τουρίστριες τώρα? 

Χωρίς να τα πολυλογώ ο καυγάς συνεχίστηκε για ώρες με την Τζέιν έξω φρενών να ουρλιάζει και να σπάει πράματα και τον Ταρζάν ανεπιτυχώς να προσπαθεί να την καλμάρει. Αντί αυτού την τσίτωνε περισσότερο ώσπου: 
-Να φύγεις ρε παλιοκερατά από το σπίτι! Δεν σε θέλω εδώ μέσα. Δεν σέβεσαι το ότι εγώ άφησα τον πολιτισμό για να ζήσω εδώ μαζί σου. Να φύγεις και να γυρίσεις μόνο για να ζητήσεις συγγνώμη! ΟΥΣΤ! ΕΞΩ!!! 

Ο Ταρζάν ανήμπορος να αντιδράσει γυρνάει και αφού αποφεύγει την παντόφλα που του εκσφενδόνισε η Τζέιν, χτυπάει την πόρτα πίσω του και φεύγει. Στο δάσος όμως ερχόταν η εποχή των καταιγίδων και δεν μπορούσε να μείνει έξω. Σκεφτόταν επί ώρες σε ποιον φίλο να πάει να μείνει. "Στην παλιά μου φίλη την τσίτα θα πάω που είναι και μόνη της …" σκέφτηκε. 

Οι μέρες περνούσαν και ο Ταρζαν σκεφτόταν συνέχεια το περιστατικό με την Τζέιν, με αποτέλεσμα να είναι γεμάτος νεύρα. Στο σπίτι της Τσίτας τον νευρίαζαν τα πάντα, που είχε τρίχες στο μπάνιο, που το φαί είχε κάθε μέρα μπανάνες μέσα … τα πάντα! Εκτός από αυτό είχε αρχίσει να έχει επιθετική συμπεριφορά και προς τους φίλους του και αποξενωνόταν. Απλά τους έβριζε και έφευγε από κλαδί σε κλαδί! 

Ο Κολλητός του ο γορίλας βλέποντας την όλη κατάσταση πήρε ένα τσαμπί μπανάνες και αποφάσισε να πάει επίσκεψη στην Τζέιν να τη ρωτήσει τι έγινε και συμπεριφέρεται έτσι ο Ταρζάν. Πάει λοιπόν το απόγευμα στο σπίτι, η Τζέιν τον καλωσορίζει, τον κερνά καφέ και κουλουράκια και εκείνος ανοίγει συζήτηση. Κάποια στιγμή την ρωτά:
-Να σε πω ρε Τζέιν, έγινε κάτι μεταξύ σας με τον Ταρζάν γιατί έχει πολλά νεύρα τελευταία?
-Είχαμε έναν μεγάλο καβγά και τον έδιωξα από το σπίτι!
-Λυπάμαι, και που μένει τώρα? 
-Μέχρι να έρθει και να ζητήσει συγνώμη μένει στην φίλη του την Μαϊμού …. 

Συνεχίστηκε η συζήτηση, πέρασε η ώρα και ο γορίλας έφυγε. Στο δρόμο βρίσκει τον ελέφαντα: -Έμαθα ήσουν στην Τζέιν! Τι σε είπε, έχει καμιά ιδέα γιατί είναι έτσι ο Ταρζάν με όλο τον κόσμο?
-Ναι ρε με τα είπε όλα, ξέρω γιατί συμπεριφέρεται έτσι. 
-Γιατί ρε? 
-Μάλωσαν με την Τζέιν, εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι και είναι λιγάκι στην Τσίτα! 
.