Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μα είναι προφανές...

Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός αν ένα σπίτι είναι αντρικό ή γυναικείο. Εκ πρώτης όψεως η διαφορά μπορεί να μην είναι εμφανής κάποιες φορές, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες από τις οποίες μπορεί να κρίνει σίγουρα κανείς. Έτσι, σας παρουσιάζουμε 10-1 τρόπους για να καταλάβετε αν ένα σπίτι είναι γυναικείο. Έχουμε και λέμε:

1. Δεν υπάρχουν πουθενά δείγματα ακάρεων (σ.σ. σκονών) ή άλλων ενοχλητικών και βρωμερών πραγμάτων. ΟΛΑ είναι πεντακάθαρα λες και το σπίτι έχει πλυθεί ολόκληρο, λες και θα έρθει να το επιθεωρήσει ο κ.κ. Στρος Καν.

2. Καθετί που υπάρχει έχει λόγο που βρίσκεται εκεί και δεν περιττεύει. Από τα διάφορα ποτπουρί (ή wanna-be λουλούδια κατά κόσμον), μέχρι και το κάθε κάδρο –γιατί υπάρχουν αρκετά.

3. Υπάρχουν σχεδόν παντού καθρέφτες. Το σπίτι θυμίζει την τοποθεσία των γυρισμάτων της ταινίας Mirrors ή το σπίτι με τους καθρέφτες στα funparks. Και μάλιστα, υπάρχουν σε κάθε μέγεθος, με την πεποίθηση ότι κάποιοι απ’ αυτούς θα «κρύψουν» πράγματα μη αρεστά στις γυναίκες (βλ. κυτταρίτιδα ή, άκουσον, άκουσον, 0,00000000587746963213gr παραπάνω).

4. Το ψυγείο είναι πάντα (ΜΑ ΠΑΝΤΑ) γεμάτο. Κι όχι μόνο είναι γεμάτο, αλλά έχει και πολλά διαφορετικά είδη μέσα. Από τ’ απολύτως απαραίτητα, άντε γάλα, τυρί και καμιά κονσέρβα, μέχρι αποξηραμένη παπάγια και πιπεριές Φλωρίνης. Βέβαια, τα περισσότερα απ’ αυτά δεν καταναλώνονται (προς Θεού, έχουν θερμίδες), ενώ το ψυγείο κοσμούν επίσης παντός χρώματος post-it με διάφορες υπενθυμίσεις, ΟΛΕΣ χρήσιμες.

5. Υπάρχει πάντα μια ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο. Παντού, ακόμα και στη σακούλα σκουπιδιών.

6. Το μπάνιο έχει σίγουρα πολύπριζο, γιατί μία πρίζα δεν είναι ποτέ αρκετή. Δύο θέσεις είναι καπαρωμένες από το πλυντήριο και το πιστολάκι τουλάχιστον.

7. Κάπου στην κουζίνα θα υπάρχει σίγουρα μαγειρεμένο φαγητό κι όχι απαραίτητα μακαρόνια ή ρύζι, αλλά ακόμα κι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να φανταστεί κανείς.

8. Στο σπίτι λειτουργεί μίνι ζωολογικός κήπος λούτρινων και άλλων παρόμοιων ζώων.

9. Η κύρια απόχρωση είναι εκείνη του κόκκινου-ροζ. Αν και το σπίτι είναι σαν αφίσα της Benetton, με όλα τα χρώματα να υπάρχουν, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο ταιριαστά μεταξύ τους και καθόλου κακόγουστα.
.