Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έκτακτο Ανακοινωθέν

Οξεία Τσακνορριτίδα πλήττει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ελλάδας τις τελευταίες ώρες. Κύρια συμπτώματα της νόσου είναι η αφήγηση ανεκδότων που εξιστορούν τα κατορθώματα του Chuck Norris. Τα αίτια της δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τις αρχές. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς η νόσος υπάρχει εδώ και χρόνια, παρόλα αυτά τα θύματα της ήταν ελάχιστα. Τις τελευταίες μέρες μια σελίδα στο Facebook οδήγησε στην έξαρση και τη διάδοση του ιού σε όλη την επικράτεια με χιλιάδες θύματα* που αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό καθημερινά. Μέχρι στιγμής έχουν μολυνθεί παραπάνω από 22.000 άτομα με τους νεκρούς να ανέρχονται στους 369**. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να βρούν το αντίδοτο αλλά μέχρι στιγμής μόνο ο Χρόνος φαίνεται πως αποτελεί την λύση στο πρόβλημα.
 Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, μέχρι τότε ακούστε και special κομματάκι!
Τα μηχανήματα μας δουλεύουν υπερωρίες εδώ και 3 μέρες συγκεντρώνοντας τα καλύτερα ανέκδοτα, τα οποία θα παρουσιαστούν αναλυτικά μόλις κοπάσει η νόσσος.

* Ανεπηρέαστα μένουν μόνο "καμμένα" άτομα (δηλαδή σαν κι αυτά που συχνάζουν στο blog) καθώς και τα Trolls.
** Δεν πέθαναν από την νόσο αλλά από την στριφογυριστή κλωτσιά του Τσακ Νόρρις, γιατί δημοσίευσαν το παρακάτω βίντεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θέαση γίνεται με προσωπική σας ευθύνη! Αν θέλετε να συνεχίσετε να ζείτε σε καμμία περίπτωση μην δημοσιεύσετε βιαστικά συμπεράσματα περί της ικανότητας του Τσακ.